JR. BUSINESS DEVELOPER TRAINEE OHJELMA OPISKELIJAPOOLILLA

Ylivoimaista kilpailuetua nauttivia, innovatiivisia ja markkinoilla mielenkiintoa herrätäviä palveluita ja yrityksiä yhdistää yksinkertainen, helposti käytettävä ja lähestyttävä konsepti, joka tuo merkittävää lisäarvoa muihin palveluntarjoajiin nähden.

Noste menestyvien yrityksien takana syntyy filosofiasta, jossa toiminnan optimoiminen on jatkuva prosessi.

Erinomaisuuteen yltäneiden palveluiden takana on tekijät, jotka hallitsevat ja näkevät asiat kokonaisuuksina, ymmärtävät liiketoiminnan osa-alueiden väliset yhteydet ja ohjaavat toimintaa suuntaan, joka luo pohjan jatkuvalle kasvulle ja menestykselle.

OTA ASKEL URAPOLULLASI!

Oletko kiinnostunut 4 kuukauden mittaisesta trainee ohjelmasta, jossa pääset mukaan rakentamaan opiskelijoille suunnattua työelämän verkostopalvelua voimakkaassa nosteessa olevan startup-yrityksen palveluksessa?

-

Opiskelijapooli on Turun alueen korkeakouluopiskelijoiden ja paikallisten yritysten työelämäverkosto, jonka tavoitteena on edistää korkeakouluopiskelijoiden opintojen aikaista työllistymistä, sekä tarjota työvoimaa hakeville yrityksille kanavan työmahdollisuuksien viestintään alansa tulevaisuuden osaajille.

Opiskelijapoolin trainee ohjelmassa näet, koet ja olet mukana voimakkaasti kasvavan startup-yrityksen päivittäisessä toiminnassa. 

Trainee ohjelman keskeinen tavoite on jalostaa ja kasvattaa ammatillista osaamistasi aidossa työelämän ympäristössä!

MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN?

Jr. Business developerin tehtävässä olet näköalapaikalla voimakkaasti kasvavan henkilöstöalan startup-yrityksen palveluksessa. Olet osana Opiskelijapoolin ydintiimiä: osallistut palveluprosessien ja toimintamallien kehittämiseen,olet mukana uusien projektien ja toimintamallien jalkauttamisessa, sekä osallistut liiketoiminnan strategian suunniteluun.

Trainee-ohjelman aikana saat kokonaisvaltaisen kuva startup-liiketoiminnan eri osa-alueista, toiminnan kehittämisestä, palvelumutoilusta, projektityöskentelystä ja liiketoiminnan hallinnoinnista.

Trainee ohjelma sopii sinulle, jos olet kiinnostunut toimimaan tulevaisuudessa vastuullisessa avainhenkilön asemassa, jossa liiketoiminnan kokonaiskuvan hahmottaminen, toiminnan kehittäminen ja ohjaaminen sekä taloudellisten tunnuslukujen ymmärtäminen ovat keskeinen osa työtäsi. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa ja rakentamassa Benchmarkia korkeakouluopiskelijoiden työelämäpalveluille. Voit tehdä harjoitusjakson aikana myös opinnäytetyösi Opiskelijapoolin toimeksiannosta.

Milloin?

Jakso alkaa Tammikuussa 2019 ja päättyy Maaliskuussa.

 

Missä?

Toimitilamme sijaitsevat Tykistökatu 4 b, Turun korkeakoulukampuksien välittömässä läheisyydessä.

Odotamme sinulta

Sinulla on meneillään tehtävään soveltuva opintotausta joko yliopistolla tai ammattikoreakoulussa.  Olet halukas sitoutumaan ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä opiskelijapoolin ydintiimin kanssa. Olet ongelmanratkontakykyinen, työskentelyotteesi on systemaattinen. Sinulla on kyky nähdä ja löytää ratkaisuja ja mahdollisuuksia työkentältäsi. 

Teoreettista osaamistasi tukee käytännönläheinen draivi lyödä omat kädet tarvittaessa saveen ja viedä asiat maaliin. 

 

Ennen kaikkea koet työn opiskelijoille suunnatun työelämäpalvelun parissa kiinnostavana ja näet palvelun tuoman lisäarvon niin yrityksille kuin opiskelijoille. 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Valitsemme trainee ohjelmaan kaksi opiskelijaa.

Hakuaika päättyy 23.12.

Kysymyksiin vastaa Iikka Laatu / Opiskelijapoolin Toimitusjohtaja / 040 7762160