MYYNNIN JA ASIAKASHALLINAN TRAINEE OHJELMA

OPISKELIJAPOOLILLA

Myynti ja asiakashallinta on tunnepohjainen laji, jossa monet alansa alkutaipaleella olevat nuoret ymmärtävät menestyvän myyntityön komponentit väärin.

Lopputuloksena syntyy keskivertotuloksiin pääseviä myyjiä, jotka täyttävät kaikki geneerisen myyjän tunnusmerkit. 

 

Myynnin ja asiakashallinnan trainee ohjelma on heille, joille keskinkertaisuus ei riitä. Heille joille tinkimättömän palvelukokemuksen tuottaminen, aktiivinen ja jatkuva itsensä kehittäminen ja proaktiivinen can-do asenne puhuvat puolestaan.

 

Heille jotka haluavat pitää huolen omasta työmarkkina-arvostaan ja kuulua oman alansa kärkeen.

OTA ASKEL URAPOLULLASI!

Oletko kiinnostunut 4 kuukauden mittaisesta trainee ohjelmasta, jossa pääset mukaan rakentamaan opiskelijoille suunnattua työelämän verkostopalvelua voimakkaassa nosteessa olevan startup-yrityksen palveluksessa?

-

Opiskelijapooli on Turun alueen korkeakouluopiskelijoiden ja paikallisten yritysten työelämäverkosto, jonka tavoitteena on edistää korkeakouluopiskelijoiden opintojen aikaista työllistymistä, sekä tarjota työvoimaa hakeville yrityksille kanavan työmahdollisuuksien viestintään alansa tulevaisuuden osaajille.

Opiskelijapoolin trainee ohjelmassa näet, koet ja olet mukana voimakkaasti kasvavan startup-yrityksen päivittäisessä toiminnassa. 

Trainee ohjelman keskeinen tavoite on jalostaa ja kasvattaa ammatillista osaamistasi aidossa työelämän ympäristössä!

MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN?

Myynnin trainee ohjelmassa saat kokonaisvaltaisen käsityksen myynnistä ja asiakkuushallinnasta voimakkaasti kasvavan henkilöstöalan startupin palveluksessa. Jakson alussa saat kattavan perehdytyksen opiskelijapoolitoimintaan ja hiomme henkilökohtaisella valmennuksella myyntiosaamisesi huipputasolle. 

 

Seuraat asiakashallinnan ja myyntityön toimintaa aluksi sivusta, olet mukana asiakastapaamisissa ja kontaktoit Turun alueen työvoimaa tarvitsevia yrityksiä itsenäisesti. 

Harjoitusjakson päätyttyä sinulla on vahva pohja ja lähtökohdat toimia B2B-sektorin myyntityössä, olet kehittänyt omaa henkilökohtaista myyntiosaamistasi, ymmärrät myyntityötä koskevat lainalaisuudet ja toimintamallit sekä osaat hyödyntää CRM-järjestelmää tehokkaasti myynnin ja asiakashallinnan työkaluna. Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvalle osa-aikatyölle Trainee jakson päätyttyä.

Milloin?

Jakso alkaa Tammikuussa 2019 ja päättyy Huhtikuussa.

 

Missä?

Toimitilamme sijaitsevat Tykistökatu 4, Turun korkeakoulukampuksien välittömässä läheisyydessä.

Odotamme sinulta

Sinulle on luontainen palo ja kiinnostus yritysmyyntiä kohtaan, rohkeus ja uskallus toimia sekä oppia haastavassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, sekä tahtotila jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Ennen kaikkea koet työn opiskelijoille suunnatun työelämäpalvelun parissa kiinnostavana ja näet palvelun tuoman lisäarvon niin yrityksille kuin opiskelijoille. Aiempi kokemus myynnistä B2B tai B2C nähdään etuna.

 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Valitsemme trainee ohjelmaan kaksi opiskelijaa.

Hakuaika päättyy 22.12.

Kysymyksiin vastaa Iikka Laatu / Opiskelijapoolin Toimitusjohtaja / 040 7762160