poistoa_logo_2x.png

Poistoa työllistää opiskelijoita!

"Siivoustyö vaatii ammattitaitoa, homesiivous asiantuntijuutta"

Poistoa Oy

Poistoa Oy on tinkimättömään ammattitaitoon ja vahvaan osaamiseen perustuva homesiivouksiin erikoistunut yritys.

5 vuoden aikana poistoa on kehittynyt alansa markkinajohtajaksi ja edelläkävijäksi, joka työllistää yli 100 alansa huippuosaajaa Turun alueella.

Homesiivouksen suunnannäyttäjä

Poistoan arvolupaus on taata asiakkailleen toimiva ja puhdas työympäristö.

Poistoa toimii haastavalla puhtaanapidon erikoisalalla, jossa menestyminen vaatii jatkuvaa palvelutuotteen kehittämistä ja uuden tutkimustiedon seurantaa. Jokainen asiakastyö edellyttää 100% onnistumista. Poistoan palveluksessa toimii alan rautaisia ammattilaisia ja ammattitaidon jatkuva kehittäminen sekä uudet innovaatiot ovat avainasemassa korkeatasoisen palvelun takaamiseksi.

Toimintaa ohjaavat arvot lähtevät rehellisyydestä ja vastuusta. Näiden taustalla on luonnollisesti ammattimainen toiminta, joka pitää sisällään myös ympäristövastuun, sekä henkilöstön tasapuolisen ja yksilöä arvostavan kohtelun.

 

 

Poistoa työnantajana

Poistoa on kasvava ja elinvoimainen yritys, joka tarjoaa mahdollisuuksia kauas tulevaisuuteen. Yrityksen sisällä toimitaan avoimessa ja kunnianhimoisessa työympäristössä, jossa työntekijöitä kannustetaan parhaaseen lopputulokseen.

"Työnantajana olemme välitön, palautettava antava ja kannustava!"

Poistoa hakee joukkoonsa henkilöitä, jotka uskovat tinkimättömän työnjäljen, rautaisen asenteen ja ammattiylpeyden kantavaan voimaan.

Keskisuurena yrityksenä Poistoa avaa ura- ja etenemismahdollisuuksia etenkin opiskelijoille.

”Pidän siivoamisesta, koska se on konkreettista, fyysistä ja käytännönläheistä. Työ on hyvä vastapaino opiskelulle ja lukemiselle. Kesätyön lisäksi aion jatkaa työskentelyä Poisto Oy:ssä myös opintojen aikana”

                    - Maija Matikainen, Poistoan työntekijä ja logopedia opiskelija