kota.jpg

Siivouspalvelu Kota työllistää opiskelijoita!

"Kota on sinun näköisesi!"

Siivouspalvelu Kota

Kota siivouspalvelut on Turkulainen yritys, joka on yhdeksän vuoden aikana kasvanut perustajansa Petteri Kotamäen matkassa noin 40 henkilöä työllistäväksi, ammattitaitoiseksi palveluntuottajaksi. Kota tarjoaa räätälöityjä siivouspalveluita niin yrityksille kuin henkilöasiakkaille.

 

Kodan tapa toimia

Korkeatasoinen palvelu, laatulupaus ja asiakastyytyväisyys ovat Kodan toiminnan kulmakiviä. Toimitusjohtaja Anna Kotamäen mukaan tavoite on rakentaa aktiivisen vuorovaikutuksen kautta aidosti välittävä ja avoin suhde asiakkaaseen:

”Meillä palveluun kuuluu aina 100 % tyytyväisyystakuu”. 

 

Siisteys on aina kokemus, joka koostuu muustakin kuin pintojen pyyhkimisestä ja järjestyksen ylläpitämisestä. Asiakassuhteen ytimessä ovat hyvät tyypit, joiden kanssa on mukava olla tekemisissä ja jotka ymmärtävät myös vihreitä arvoja tehden Kodasta myös alansa suunnannäyttäjän.

 

Kota työnantajana

Anna painottaa työhyvinvoinnin merkitystä palvelukokonaisuudessa ja näkee hyvinvoivan työyhteisön tärkeänä osana yrityksen toimintaa. Palvelua kehitetään Kodan asiakkaiden lisäksi sen työntekijöiden näköiseksi: ”Meillä on paljon osaamista ja tarinoita, joiden ympärille rakennetaan palvelua”. 

Kota haluaa olla ihmisläheinen ja nuorekas työnantaja, jonka palveluksessa työntekijät kokevat arvostusta. Anna Kotamäki rohkaisee työntekijöitään tuomaan esille omat vahvuudet ja toimintaan liittyvät kehitysehdotukset. Etenkin opiskelijoille tämä tuo mahdollisuuksia soveltaa omaa koulutustaustaa ja osaamista aidoissa työympäristössä.

”Haaveilin työstä markkinoinnin parissa, enkä varmasti olisi toisessa yrityksessä päässyt etenemään tähän asemaan! -Annatte mukavasti vastuuta; jokainen pystyy kehittämään itseään firman sisällä ja saa niistä onnistumisen kokemuksia ja positiivista palautetta.”

                     - Eero Nurmi, Kodan työntekijä ja tuotantotalouden opiskelija