silta.jpg

Silta työllistää opiskelijoita!

Silta Oy

Silta on vuonna 2001 perustettu johtava henkilöstön ja palkkapalvelun asiantuntijayritys. Noin 270 alansa ammattilaista työllistävä yritys tarjoaa räätälöityjä palveluita pk-yrityspuolelta aina suurempien yritysten tarpeisiin. 17 vuoden aikana tinkimätöntä ammattitaitoa vaalinut, sekä asiakaslähtöiseen toimintaan keskittynyt yritys on kasvanut merkittäväksi yhteistyökumppaniksi maanlaajuisesti tunnettujen yritysten keskuudessa.

Palkkapalvelun muuttuva toimiala

 

Palkka- ja henkilöstöhallinto on voimakkaasti muuttuva ja digitalisoituva ala, joka tarjoaa mahdollisuuksia sekä haasteita niin pienille kivijalkaliikkeille, kuin suurille yritysketjuille.

Digitaalisten palkkapalvelun asiantuntijana Silta tarjoaa räätälöityjä ja kokonaisvaltaisia palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja, joissa polttopisteessä on asiakaskohtaisten ja yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen, oikeiden ratkaisumallien löytäminen, sekä asiakkaiden prosessien kehittäminen.

Talentti, vastuullisuus ja luottamus

Silta Oy:n toiminnan kulmakivinä ja voimavarana ovat ammattitaitoinen ja alaan intohimolla suhtautuva henkilökunta, jonka toimintaa ohjaa vahva halu taata asiantunteva ja ensiluokkainen palvelukokemus yrityksen asiakkaille.

"Palvelumme tulee aina ihmiseltä ihmiselle.

Kohtaammee aidosti asiakas ja mietimme tämän pohjalta oikeat, yksilölliset ratkaisut"

-Soile Heiska, Järjestelmäasiantuntija, Silta Oy

Yrityksen menestyksen takana seisoo hyvinvoivan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön lisäksi pitkään jatkuneet asiakas- ja yhteistyökumppanuudet, joiden kanssa Silta luotsii tulevaisuuden palkkapalvelualan ratkaisuja. 

 

 

Silta työnantajana

Avoimuus, osallistuva ja yhteisöllinen työporukka, ovat merkittävässä asemassa Sillan työhyvinvoinnissa.  

Silta kannustaa työntekijöitänsä ammattitaidon kehittämiseen, sekä tarjoaa aitoja mahdollisuuksia urapolun rakentamiseen niille, joille tiedonnälkä, osaamisen kehittäminen ja vastuun ottaminen ovat luontainen ominaisuus.

"Haluamme oikean henkilön oikeaan paikkaan. Haluamme tarjota urapolkuja, joissa työntekijöillä on mahdollisuus kasvaa haluamaansa suuntaan!"

    -Beatriz Mahkonen, Head of Customer Service Center, Silta Oy

Mahkonen näkee Sillan mahdollistajana opiskelijoille, joille tunnuspiirteitä ovat vahva draivi oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen, kiinnostus toimia nykyaikaisten menetelmien ja järjestelmien parissa, sekä halu olla osana kasvavan yrityksen menestystarinaa.

”Meillä on Sillalla avoin ja hyvä meininki! Sain todella hyvän perehdytyksen työhön askel askeleelta ja vastuuta heti kun olin valmis ottamaan sitä!"

                     - Noora Tuovinen, Palkka-asiantuntija, Silta Oy