VIESTINNÄN JA SISÄLLÖNTUOTTAMISEN TRAINEE OHJELMA OPISKELIJAPOOLILLA

Elämme voimakkaasti muuttuvassa maailmassa, joka haastaa meitä kyseenalaistamaan toimintaamme ja näkemään ympärillä olevat asiat ja ilmiöt uudesta perspektiivistä.  

Asioiden ja ilmiöiden ympärille syntyy tarinoita, jotka herättävät meissä tuntemuksia. Tarinoiden takana on ihmisiä, joilla on kyky nähdä, tulkita ja kertoa.

Viestinnän ja sisällöntuottamisen trainee ohjelma on heille, jotka ovat kiinnostuneita asioista ja ilmiöistä, jotka koskettavat meidän korkeakouluopiskelijoiden arkea ja elämää. Heille jotka haluavat näyttää kykynsä journalistihenkisessä sisällöntuottamisessa.

OTA ASKEL URAPOLULLASI!

Oletko kiinnostunut 4 kuukauden mittaisesta trainee ohjelmasta, jossa pääset mukaan rakentamaan opiskelijoille suunnattua työelämän verkostopalvelua voimakkaassa nosteessa olevan startup-yrityksen palveluksessa?

-

Opiskelijapooli on Turun alueen korkeakouluopiskelijoiden ja paikallisten yritysten työelämäverkosto, jonka tavoitteena on edistää korkeakouluopiskelijoiden opintojen aikaista työllistymistä, sekä tarjota työvoimaa hakeville yrityksille kanavan työmahdollisuuksien viestintään alansa tulevaisuuden osaajille.

Opiskelijapoolin trainee ohjelmassa näet, koet ja olet mukana voimakkaasti kasvavan startup-yrityksen päivittäisessä toiminnassa. 

Trainee ohjelman keskeinen tavoite on jalostaa ja kasvattaa ammatillista osaamistasi aidossa työelämän ympäristössä!

TRAINEE OHJELMA

Viestinnän ja sisällöntuoton trainee ohjelmassa olet mukana suunnittelemassa, rakentamassa ja tuottamasta sisältöä Opiskelijapoolin viestintäkanaviin kuten Verkkosivuille, blogiin ja sosiaaliseen mediaan.

 

Käsittelet journalistisella työotteella korkeakouluopiskelijoiden elämää opintojen, vapaa-ajan ja työelämän näkökulmista. Olet kiinnostunut ihmisistä ja heidän tarinoistaan. Sinulla on luontainen kyky muuttaa ajatukset sanoiksi ja sanat sujuvaksi tekstiksi.

Trainee jakson aikana haastattelet henkilöitä (Vertaisopiskelijat, alumnit, opettajat) aiheista ja luot kertomuksia jotka puhuttelevat ja herättävät mielenkiintoa korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa.

Käsittelet trainee jakson aikana muun muassa seuraavia aiheita:

           - Haastattelet Turun korkeakouluista valmistuneita alumneja, tulkitset heidän                               uratarinoitaan luoden inspiroivia ja puhuttelevia kertomuksia työelämän                                         mahdollisuuksista

           - Käsittelet ja luot artikkeleja opiskelijoiden arjesta ja työelämästä

           - Käsittelet ja analysoit opintojen jälkeistä työelämän trendejä 

           - Haastattelet yritysten päättäjiä, käsittelet ja syvennyt työelämän                                                     muuttuviin trendeihin ja käsittelet yritysten suhdetta korkeakouluopiskelijoihin.

Milloin?

Jakso alkaa Tammikuussa 2019 ja päättyy Maaliskuussa.

 

Missä?

Toimitilamme sijaitsevat Tykistökatu 4 b, Turun korkeakoulukampuksien välittömässä läheisyydessä.

Kenelle?

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneet sisällöntuottamisesta, ajankohtaisten aiheiden käsittelystä. Haluat näyttöä ja rakentaa sisällöntuottamisen ja viestinnän portfoliotasi.

Koet korkeakouluopiskelijoiden työelämään liittyvät aiheet mielenkiintoisina ja haluat tuoda asioille äänen 

Hakeminen

 

Hae tehtävään lähettämällä hakemus osoitteeseen opiskelijayhteistyo@opiskelijapooli.fi

Kirjoita hakemuksessasi esittely itsestäsi ja kerro miksi sinut tulisi valita Trainee ohjelmaan!

 

Otsikoi viesti "Viestinnän ja sisällöntuottamisen trainee"

Hakuaika päättyy 22.12.

Kysymyksiin vastaa Iikka Laatu / Opiskelijapoolin Toimitusjohtaja / 040 7762160