viherlassila.png

Viherlassila työllistää opiskelijoita!

Viherlassila.. Ja maailmasi kasvaa!

Viherlassila Oy

Viherlassila on yritys Turun Pitkämäessä, joka on jo 30 vuotta luonut suuntaa puutarha-alalla. Yritys työllistää noin 20 työntekijää. Yrityksen aidon asiakaspalvelun perustana on filosofia, jossa puutarha on hyvinvointia ja ekologisuutta edistävä kokonaisuus. 

Viherlassilan tapa toimia

Ympäristö ja luonto otetaan kaikessa toiminnassa huomioon.

Kestävä kehitys ja vihreitä arvoja tukevat valinnat ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä.

Puutarhan merkitys on Viherlassilan filosofiassa ihmisen hyvinvoinnin kannalta keskeinen. “Omalla pihalla ja luonnossa liikkumisella on tutkitusti hyvinvointia edistävä vaikutus.”

 

Asiakkaille myytävät tuotteet valitaan huolella. Yritys luottaa toiminnassaan paikallisiin tuottajiin ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaan. Henkilökunnan tavoitteena on taata Viherlassilassa asioiville ammattitaitoinen ja korkeatasoinen palvelukokemus. 

 

 

Viherlassila työnantajana

Viherlassilalla hyvinvoiva työyhteisö koetaan tärkeäksi arvoksi. Tämä näkyy työntekijöiden kyvyssä palvella yrityksen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Itseohjautuvuus, palvelualttius ja vahva asenne antavat pohjan työssä menestymiselle.

Perheyrityksen tiivis työyhteisö kutsuu joukkoonsa oppimishaluisia ja innokkaita osaajia, jotka ymmärtävät korkeatasoisen asiakaskokemuksen merkityksen.

 

“Pienessä perheyrityksessä ollaan lähes kavereita kaikki, enemmän kuin pelkkä työyhteisö, toisista välitetään.”

-Viherlassilan toimitusjohtaja, Mika Lassila.

.

”Viherlassilan monipuolisessa ympäristössä saan käyttää taitojani sekä kehittyä ja loistaa”

                  -Emilia, Viherlassilan työntekijä